OM COVO.DK

Hvem er vi?

Covo er en digital markedsplads for dig, der drømmer om frihed til at arbejde, hvor du vil og med det, du elsker at lave. Men det er også for dig, der elsker ny inspiration og nye projekter. På Covo kan du dermed som passioneret kunstner sælge dine step-by-step opskrifter og print-selv-plakater, ligesom du som kreativ hobbyist kan lære fra de bedste og gøre dem kunsten efter. Med Covo ønsker vi at skabe en kreativ og inspirerende markedsplads, hvor kreative udfoldelser kan få frit lejde til glæde for den passionerede kunstner og den kreative hobbyist. Vi håber, du vil være med.

Hvorfor blive medlem hos Covo?

Som kunster, der drømmer om at leve af det, du laver, kan du oprette dig som medlem hos Covo. Ved at gøre dette udbreder du ikke kun kendskabet til det, du laver, og den du er. Du tjener også penge på det, du laver. Det er nemt for dig at være medlem, da alt foregår digitalt. Du skal derfor ikke selv bruge tid på at pakke og sende noget videre til en kunde. Alt hvad du sælger af opskrifter og print-selv-plakater ryger direkte ind på din egen konto. Kun 10% af salget bliver fratrukket i kommission, hvilket går ubeskåret til velgørende organisationer. Du får derfor ikke kun mulighed for at sælge det, du er passioneret omkring. Du støtter også nogle gode formål.

Medlemskabet er i opstartsfasen helt gratis og vil på sigt kun koste 99,- i måneden.

Hvorfor købe opskrifter og plakater gennem Covo?

Det særlige ved Covo er, at det er en markedsplads, hvor kunstnere kan dele ud af deres viden og erfaring med opskrifter. Det er en fordel for dig som kreativ hobbyist, der er sulten efter ny læring og nye udfordringer, da du ved at købe og følge opskrifterne kan spare mange penge ved at lave produkterne selv.

Men det stopper ikke her.

For du får også adgang til mange års viden og faglærte teknikker, som man ellers kun lærer på uddannelser. Dermed får du ved et beskedent beløb for opskrifterne adgang til unik information, som gør dig dygtigere som hobbyist.

Hvis du vil vide mere om os og dine muligheder, er du velkommen til at skrive en e-mail til info@covo.dk